RIJANGST WEG ERMEE ! 

IN 8 WEKEN WEER CONTROLE OVER JE EMOTIES

VOEL JE VRIJ EN ONAFHANKELIJK

HEB JIJ HIER LAST VAN ?


 • Je voelt je gespannen bij de gedachte alleen al dat je moet autorijden
 • Je ziet vaak beelden op je netvlies van wat er allemaal mis kan gaan. Jouw bekende doemscenario's
 • Je rijdt expres om zodat je niet over de snelweg of door de tunnel hoeft te rijden
 • Je doet er alles aan om niet in files of langs water te hoeven rijden
 • Jij vermijdt het autorijden misschien helemaal ?

HERKEN JIJ DIT DAN OOK ?


 • Je vindt het jammer dat je jouw vrienden en familie niet zo vaak bezoekt als je zou willen
 • Je baalt ervan dat je niet meer vrij bent om te gaan en te staan waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Je vindt het vervelend dat je steeds aan anderen moet vragen of je mee kunt rijden
 • Je bent het zat om excuses te moeten verzinnen om niet te hoeven rijden en je bent uitgeput in je smoezen
 • Je schaamt je voor je rijangst. Dat uitgerekend jij hier last van hebt zullen niet veel mensen begrijpen

STEL JE TOCH EENS VOOR 

Dat je controle krijgt over je gedachten EN de auto waardoor je weer ontspannen kunt autorijden.


"Van Doemscenario naar Droomscenario"

Maar wat werkt nu echt en hoe kun je beginnen?

HOE ZOU JOUW LEVEN ERUIT ZIEN ZONDER RIJANGST ?

 • Jij rijdt vol zelfvertrouwen en ontspannen in je auto, een heerlijk gevoel
 • Jij kunt lekker spontaan en enthousiast reageren op een uitnodiging van dat leuke feest, concert of afspraak met je vrienden zonder je zorgen te maken hoe je daar gaat komen
 • Jij hebt je onafhankelijkheid en vrijheid weer terug

Dit is ook voor jou mogelijk!
Volg deze training van iemand die van haar angsten en zelfs paniek aanvallen is afgekomen

(ja, ik ben dus ook nog eens ervaringsdeskundige)

EN WAAROM ZOU IK JE DAARBIJ KUNNEN HELPEN ?

Ik ben Vivienne Feitsma, psychosociaal therapeut en gecertificeerd coach.

Het is mijn missie om jou te helpen om ontspannen en vol zelfvertrouwen van A naar B te rijden. Dat jij je vrij voelt om spontaan, in alle rust en met alle gemak af te kunnen spreken waar, wanneer en met wie jij maar wilt.

Al heel vroeg in mijn leven heb ik last gehad van angsten en ik had gelukkig ook al vroeg een fascinatie voor de ‘psyche van de mens’. Vanaf mijn 11e jaar verslind ik boeken over alles wat met de psyche te maken heeft.

Toen ik zelf rond 1992 werd geconfronteerd met een paniekaanval heb ik alles op alles gezet om dat nooit meer mee te hoeven maken. Alles wat ik te pakken kon krijgen over angsten, paniekaanvallen en helemaal in relatie tot ons brein heb ik gelezen, ik volgde trainingen in binnen- en buitenland, webinars, bijscholing en literatuurstudie over dit onderwerp.

En natuurlijk was ik zelf mijn eerste proefpersoon,
met succes ! Zo heb ik zelf door inzichten, trainen, trainen en nog eens trainen ervaren hoe ik al mijn kennis kon omzetten naar een 'veel vrijer en blijer leven'.

Weten is 1 en toepassen is 2. En met kennis alleen zou ik niet zover gekomen zijn. Het daadwerkelijk DOEN maakt HET grote verschil !

Daarna ben ik anderen gaan helpen die ook worstelden met zorgelijk denken, angsten en paniekaanvallen. Wat is heerlijk om die mensen voor mijn neus te zien veranderen in blije angst-vrije mensen, ze laten ervaren dat er echt iets aan te doen is. Dat geeft mij nog steeds een enorme kick. Anderen helpen zichzelf te helpen en dat mag ik elke dag doen.

En die vrijheid en onafhankelijkheid gun ik jou ook ! Het is makkelijker om aan de slag te gaan als je weet hoe. En ik kan jou dat leren, als jij dat ook wilt natuurlijk. Al kan ik me niet voorstellen dat je die angsten wilt houden. 

Ik ben er namelijk van overtuigd dat je meer gebruik kunt maken van de krachten van gedachten. 

Verander eens van gedachten. Letterlijk ! Je kunt van je doemscenario’s echt droomscenario’s maken. Het enige wat jou tegen zou kunnen houden zijn jouw eigen belemmerende gedachten. Gedachten als “dat lukt me toch niet”, “ik heb al zoveel geprobeerd en het heeft me niet geholpen”, “misschien dat het bij anderen wel werkt maar mijn angsten zijn echt te erg”, “ik heb er al te lang last van” of  “ik ben niet te helpen”. Weg met die doem-gedachten! Natuurlijk leer ik je hoe je van die gedachten af komt. 

12 jaar geleden heb ik mijn eigen formule gecreëerd, een formule die werkt. Als mensen na het volgen van mijn training voor de optie kiezen om samen met mij alles in de praktijk te brengen, stap ik bij hen in de auto. Ik ken geen enkele andere coach / therapeut die bij de klant met rijangst in de auto stapt. En dat doe ik omdat ik 100% achter mijn aanpak sta en niet omdat ik levensmoe ben ;-) Ik wil nog heel lang doorgaan met mijn missie om mensen van hun angsten af te helpen !

Deze formule werkt zo goed dat mensen uit andere delen van het land mij hebben gevraagd ze te helpen om van hun rijangst af te komen. Mensen uit Eindhoven, Zwolle, Groningen, Den Helder, ik heb ze kunnen helpen en toch zijn er te veel mensen geweest die zich lieten tegenhouden door… jawel het rijden, de afstand, de tijd naar mijn praktijk in Rijpwetering…. Logisch met deze doelgroep natuurlijk.

En dat is de reden dat ik deze online training heb geschrevenNu kun je dezelfde training namelijk ook online volgen. Het maakt dus niet meer uit waar je woont. 

EN JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Je bent niet alleen in dit proces. Naast mijn ondersteuning, is er een actief besloten FaceBook Groep waar je de warmte, openheid en steun zult ervaren van gelijkgestemden. De meeste deelnemers ervaren dit echt positief, stimulerend en leerzaam. 

ONLINE RIJANGST TRAININGSPROGRAMMA
We starten a.s. september weer !

Dit interactieve programma heeft een praktische, plezierige aanpak.

Ik begeleid jou stap voor stap om die nare gedachten en gevoelens -die doemscenario’s- om te zetten.

Het programma is een groepstraining die je volgt in je eigen omgeving. Het werken in groepen bied je iets extra’s: ook al zijn jullie vreemden van elkaar, jullie hebben iets gemeen, je bent echt niet de enige met deze angst. Je kunt elkaar steunen, stimuleren en ervaringen uitwisselen in een besloten groep.

Het programma bestaat uit acht lessen/sessies, acht weken lang. Elke week ontmoeten we elkaar in groepsvorm live online. Tijdens deze 1,5 a 2 uur durende live sessies krijg je nieuwe inzichten en opdrachten. Na elke sessie kun je direct aan de slag, gewoon in het dagelijks leven en pas in een later stadium in de auto.

Het is echt een alles-in-1 pakket, het bespaart je dan ook veel tijd om alles zelf op- en uit te zoeken en evt losse trainingen zoals ademhaling-training, mindfulness, hartcoherentie-training oid te volgen. Het zit allemaal in deze training. 

Tussen de sessies hebben we contact in de besloten groep, want daar ben ik ook om jullie te volgen, te coachen en natuurlijk ben ik ook jullie persoonlijke cheerleader ;-)

Een voorproefje van wat je gaat leren:


 • Wat de beste manier is om van je angsten af te komen: leer mijn eenvoudige formule die zal dienen als kapstok voor alles wat we gaan doen 
 • Oefeningen waarmee jij je angsten leert ombuigen naar 'neutraal stand' en zelfs naar 'ontspanning'
 • Het leren kennen van je valkuilen draagt bij aan een blijvend resultaat
 • Leer de controle terug te krijgen en te houden
 • Inside tips en tricks die niemand anders je gaat vertellen

​Wat levert het jou nog meer op om mee te doen?INZICHTEN
Je weet precies hoe angst werkt en nog beter, hoe jij het ‘de andere kant op’ kunt trainen. We maken van exact dezelfde mechanismen gebruik als wat jij doet om die angst-gevoelens te veroorzaken. Dat heb je al die tijd natuurlijk onbewust gedaan. En datzelfde mechanisme ga je nu bewust de andere kant op trainen.

ERVAREN DAT HET WERKT !
Je neemt de proef op de som (je hoeft het niet van mij aan te nemen natuurlijk ;-) ) want door het oefenen ga jij zelf ervaren dat het werkt. De oefeningen kun je in eerste instantie gewoon in het dagelijks leven doen. Je hoeft er dus (nog) niet de auto voor in, dat komt aan het eind van het programma.

CONTROLE KRIJGEN EN HOUDEN
Je weet straks precies wat je kunt doen als je onderweg op de oude 'pijnpunten' beland. Alleen vanaf nu met een gevoel van ontspanning en wie weet zelfs met plezier. Jij hebt dat zelf in de hand, jij hebt controle over dat hele mechanisme en daarmee bepaal jij zelf hoe je je WEL wilt voelen. Jij hebt controle over jouw gevoelens. 

DUS MEER ZELFVERTROUWEN, SPONTANITEIT EN VRIJHEID
Omdat je de controle weer terug hebt, hoef je geen smoezen meer te verzinnen, geen onhandige gesprekken meer te voeren.
Je kunt nu spontaan JA zeggen op een uitnodiging en op je eigen tempo en op eigen kracht reizen waar jij naar toe wilt.

MINDER FRUSTATIE
Niet meer van alles uitproberen zonder resultaat of hopen dat het stiekem vanzelf over gaat. Stap voor stap gaan we er voor zorgen dat jij je angsten de baas wordt. Het gaat je nu wel lukken.

VOOR DE REST VAN JE LEVEN, OOK OP ANDERE VLAKKEN VAN HET LEVEN
Alles wat je leert kun je de rest van je leven ook toepassen bij andere angsten zoals hoogtevrees, spreken in het openbaar en allerlei andere situaties zoals op je werk, in relaties en opvoeding. 

GELD BESPARING
Als je dit traject individueel bij mij zou volgen, investeer je al gauw 1600/4000 euro. Je bespaart dus al gauw 50% met deze online training. Daarnaast bespaar je kosten (en tijd) voor reizen, parkeren, vrij nemen van werk en eventueel een oppas voor kind of huisdier.

LANGERE REFLECTIETIJD
Individuele sessies zijn mondeling. Met dit online programma heb je meer tijd om na te denken, de stof te laten bezinken en je eigen te maken. De opnames van de live groepssessies zijn per sessie nog 2 weken online en is dus langer beschikbaar dan een 1,5 uur durende live coach sessie. Je kunt de lesstof nog eens herhalen als je dat prettig vindt.Voor wie is deze online training bedoeld?


Klanten die het beste resultaat uit deze training hebben gekregen zijn mensen die :  

 • Echt last ervaren van hun rijangst en daar helemaal klaar mee zijn. Dit klinkt misschien een beetje gek maar als de 'last' te klein is, is mijn ervaring dat er te weinig motivatie is om in actie te komen. Motivatie heeft grote invloed op het eindresultaat
 • Tijd vrijmaken voor het bijwonen van de online live sessies en het uitvoeren van de bijbehorende opdrachten
 • Met een open, nieuwsgierige en actieve houding aan elke sessie deelnemen en tussen de sessies door ook blijven trainen

ANGST NAV EEN ONGEVAL?


Als jouw angst is ontstaan door een ongeval in het verkeer en je bent DIRECT daarna angstig geworden of je durfde na het ongeval niet verder te rijden, dan zou jouw angst zou eerder een traumatische grondslag hebben en zou een andere aanpak (bv EMDR) beter bij je kunnen aansluiten. Zie ook www.emdrcoach.nl

WAT IK VAAK HEB GEHOORD

Veel gehoorde reacties van mensen die ik heb mogen helpen: ‘had ik dit maar eerder geweten’, ‘het klinkt ook allemaal zo logisch zoals jij het uitlegt’, ‘ik sta nu ook in het algemeen veel vrolijker in het leven’, ik had echt niet gedacht dat ik me ooit nog zo ontspannen zou kunnen voelen tijdens het autorijden”.

ANDERE ERVARINGEN VAN KLANTEN

DAAN

IK SCHEUR MET GEMAK OVER DE SNELWEGGoedemorgen Vivienne,


Het gaat heel goed. Wat ben ik blij met het autorijden! Ik scheur nu met gemak over de snelweg en daar wil ik je heel erg voor bedanken. Ik voel me echt heel goed en lekker vrij. Ik ben zo blij dat ik nu mijn eigen ding kan doen en daar niemand meer voor nodig heb. Heeeeerlijk ! 
Veel liefs
Daan
ALEX

IK BEN NIET BANG VOOR TERUGSLAGHa Vivienne,


Het klinkt raar maar ik denk nog vaak aan je adviezen en coaching. Het gaat fantastisch met mij, een nieuwe helderheid in mijn hoofd en ook op de snelweg. Tuurlijk zijn er momenten die ik nu nog spannend vind maar echte paniek is er niet meer bij ! Ik rij steeds grotere afstanden en dat gaat steeds beter. So far so good. Ik ben ook niet bang voor terugslag want ik herken het gevoel nu sneller en weet daardoor in een vroeg stadium wat ik er aan kan doen. Ik heb veel aan je te danken en niet alleen de snelweg, ook in het dagelijks leven. Ik heb nog steeds de aantekeningen van de oefeningen waar ik me aan houd. Je hebt me echt heel goed gecoacht. Nogmaals dank ! 
Groet Alex
CARLA DE VOS

EEN PRIMA INVESTERING, IK BEN TROTS OP MEZELF !Hallo Vivienne,


Vorige week 'rondje ring Amsterdam' gedaan. Ook de Piet Heintunnel heen en weer gedaan en terug door de Coentunnel. En zondag de Velsertunnel gedaan. Het ging allemaal hartstikke goed. Zelfs zondag toen ik stevige hoofdpijn had. Dat was bijna een reden om het niet te doen maar dat heb ik genegeerd. En dat allemaal na een paar sessies met jou, geweldig ! Ik ga volgende maand zonder zorgen naar Spanje en laat die tunnels maar komen ;-)

Hoi Vivienne, je vroeg hoe het autorijden tijdens mijn vakantie is gegaan. Begonnen in Nederland met de Drechttunnel, die heb ik zowel heen als terug gedaan (met file) en alle tunnels om Parijs gedaan zonder verhoogde bloeddruk of zweethandjes. Echt geweldig !!! Ik ben zo bij. Ook in de Pyreneeen kwam ik er een paar tegen die geen enkel probleem opleverden. De Somporttunnel heb ik niet zelf gedaan, maar die had ik wel gedurfd (9km).
Kortom: ik ben trots op mezelf en het is een prima investering van mijn geld.
Groetjes
Carla de Vos
TABIA SAMS

IK WAS BEHOORLIJK SCEPTISCH
Het gevoel "ik kan het niet" is na het behalen van mijn rijbewijs nooit echt weggegaan. Ik heb alle mogelijke (homeopatische) kalmeringsmiddelen geprobeerd voordat ik de auto instapte. Ik stapte in, sloeg een kruisje en hoopte dat ik veilig aan zou komen. De stress en angst werden op een gegeven moment zo groot dat ik helemaal gestopt ben met autorijden.

Ik wilde wel aan mijn rijangst werken maar toch deed ik dit steeds niet. Gelukkig heeft mijn vriend mij het laatste zetje gegeven en kwam uit bij een rijangst coach en dat was Vivienne. Ik had vrij lage verwachtingen en was behoorlijk sceptisch. Ik dacht dat het haar wel zou lukken om mij weer op de weg te krijgen maar rijden zonder angst ? Echt, no way ! En wat heb ik ongelijk gehad. 

Ik verwachte een therapeutische behandeling over mijn gevoelens en mogelijke jeugdtrauma's die mijn rijangst zouden kunnen verklaren. Hier keek ik erg tegenop. Ik was dan ook blij verrast toen Vivienne haar no-nonsense mentaliteit gecombineerd met veel humor en anekdotes inzette en mij eigenlijk vooral praktische tips gaf.

Ik kan Vivienne van harte aanbevelen. Ik heb dankzij haar coaching plezier in het autorijden. Ik rij door heel Nederland voor mijn werk en dat met plezier ! Ik pas de oefeningen veel toe in mijn dagelijks leven, zo heb ik het gebruikt tijdens het schrijven van mijn scriptie, mijn afstudeerpresentatie en het solliciteren naar mijn nieuwe baan. Eigenlijk bij alles wat voorheen spanning zou oproepen.

Bedankt Vivienne ! Ik rij met een glimlach dankzij jou. Je bent de beste ! 
Tabia Sams
Nieuwsgierig naar nog meer successtories klik dan op www.rijangsttherapeut.nl

Ooit stonden zij op het punt in hun leven waar jij nu staat. Zij hebben iets gedaan aan hun angst!
En jij hebt er alleen de wil en een ‘open mind’ voor nodig om ook zo ver te komen, ik help je met de rest.
Lekker thuis, in je eigen veilige omgeving kun je de eerste stappen zetten naar een ander leven.

HET PROGRAMMA

De Basis is een zelfstudiecursus. Je volgt de live groepssessies elke week, 8 weken lang. Mocht je een sessie missen, elke sessie wordt opgenomen en zal 2 weken online blijven zodat je deze alsnog kunt volgen. Daarna zal de desbetreffende sessie worden gesloten. De Basis wordt vaak gekozen door mensen die de cursusinhoud nog eens willen opfrissen. 

Met de Plus optie krijg je naast bovengenoemde groepsessies de mogelijkheid om elke week aan te schuiven bij de live online Vraag & Antwoordsessies. Je kunt daar je vragen stellen die ik dan zal beantwoorden. Ook krijg je toegang tot de besloten FaceBook Groep voor het delen van je ervaringen en het stellen van vragen.

De VIP optie geeft je naast alle bovenstaande nog eens extra toegang tot e-mailondersteuning 5 dagen per week, 5 peptalkgesprekken en kun je heel gerichte persoonlijke feedback ontvangen door 4 uur individuele coaching.
Als de tijd het toelaat en je bent in het bezit van een auto, zou je er ook voor kunnen kiezen om die individuele coach-uren in te vullen door samen te rijden in jouw auto.

Voor de duidelijkheid vind je hieronder alles nog eens op een rijtje: 


Start september 2017

BASIS

 • Voor aanvang een persoonlijke intake via skype
 • 8 groepssessies coaching van
  1,5 - 2 uur

Twv € 1.600

obv prive live sessies

of in 2 termijnen

* Let op: in het betaalscherm klikken op 'Naar Your Coach' button om door te gaan naar het registratieformulier

Start september 2017

Plus

 • Voor aanvang een persoonlijke intake via skype
 • 8 groepssessies coaching van
  1,5 - 2 uur
 • Elke week een live online Groepscoachings- en  Vraag & Antwoord Sessie van 1 uur
 • Toegang tot de besloten FaceBook Groep

Twv  € 2.400

obv prive live sessies

of in 2 termijnen

* Let op: in het betaalscherm klikken op 'Naar Your Coach' button om door te gaan naar het registratieformulier

Start september 2017

VIP

 • Voor aanvang een persoonlijke intake via skype
 • 8 groepssessies coaching van
  1,5 - 2 uur
 • Elke week een live online Groepscoachings-en Vraag & Antwoord Sessie van 1 uur
 • Toegang tot de besloten FaceBook Groep
 • 4 uur aan individuele coaching
 • E-mail ondersteuning 5 dagen per week
 • 5 korte peptalk gesprekken via mobiel voor aanvang van een rit

Twv  € 4.000

obv prive life sessies

Er is maar plek voor 10 VIP personen 
Dus wees er snel bij  

of in 2 termijnen 

* Let op: in het betaalscherm klikken op 'Naar Your Coach' button om door te gaan naar het registratieformulier


VRAGEN EN ANTWOORDEN

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn met deze training?

Ik wil deze training wel gaan volgen maar misschien later dit jaar, is dat mogelijk?

Kan ik online van mijn rijangst afkomen?

Wat heb ik nodig om online mee te kunnen doen ?

Er komt per week 1 les vrij en die blijft 2 weken online, waarom heb je gekozen voor die vorm ?

Hoe werkt het ?

Staat jouw Vraag en Antwoord er niet bij, geef me gerust een seintje via 
info@your-coach.nl 

Ok, jij hebt nu de keuze; of je gaat terug naar 'business as usual' en alles zal dus hetzelfde blijven, of je neemt het heft in eigen hand en we gaan samen werken aan het ontspannen autorijden.
Bedenk wat het je kost (energie, tijd, frustratie, stress etc) om niet van je angst af te komen.

De (snel)weg naar 'Ooit" leid je naar een stad genaamd "Nooit" ;-)